Openbaar-onderzoek-Sareptastraat.doc (248 downloads) [embeddoc url=”http://bruggelaatjebomenleven.be/wp-content/uploads/2018/05/Openbaar-onderzoek-Sareptastraat.doc” download=”all” viewer=”microsoft“]

[embeddoc url=”http://bruggelaatjebomenleven.be/wp-content/uploads/2018/05/Openbaar-onderzoek-Sareptastraat.doc” download=”all” viewer=”microsoft”]

De 71 linden van het ’t Zand zijn op dinsdag 3 januari gekapt. Stad Brugge heeft iets tegen bomen, jammer.
Hoe snel kan het veranderen op 8/06/2015 beweerde Philip Pierins (Sp.a) nog in de krant dat er 3 bomen ziek waren en dat de linden zouden blijven staan. Hoe iemand een bocht van 180° neemt.
http://www.hln.be/…/protest-tegen-150-linden-op-t-zand-a23…/
Volgens schepen van Groen Philip Pierins (sp.a) blijven de bomen die nu aan de horecazaken staan, gewoon op die plaats. “Meer bomen komen er daar niet bij. Er zijn wel drie exemplaren niet zo gezond en die worden vervangen. Verder zullen er voor, naast en achter het Concertgebouw wat bomen bijkomen. Nu staat er al een honderdtal linden. Er zal dus maar een kleine ‘actie’ gebeuren om aan 150 te geraken.

Op 29-08-2016 beweert Renaat Landuyt dan op Focus dat alle bomen ziek zijn. Bomen “ziek” verklaren is een drogreden die de stad Brugge gebruikt om toch hun goesting te doen.
http://www.focus-wtv.be/nieuws/elf-linden-geveld-op-t-zand

Brugge Brugge Brugge Brugge Brugge Brugge